Parížska torta

4 žltky, 4 PL praškového cukru, 50 g čokolády, sneh z 4 bielkov, 8 PL mletých orechov

Čokoládu v miske nechat zmäknúť, pridať cukor, žltky, šľahať 5 min.Pridať sneh, orechy, upiecť.

Krém: rozpustiť 2 várové čokolády, 4-6 PL praškového cukru, 2 Dcl zrnkovej vychladenej kávy. Vmiešať 2 ČL Solamylu, uvariť puding, miešať do vychladnutia. Pridať 1/8 vymiešaného masla.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: