Letná ovocná torta

Cesto: vymiešať 70 g praškového cukru so 6 žltkami, pridať 50 g hrubej múky, trochu prášku do pečiva, sneh zo 4 bielkov, upiecť rýchlo na plechu tenký plát.

Krém: 2 dcl mlieka + 3 kávové lyžičky želatíny, nechat napučať. Vymiešať 140 g praškového cukru so 6 žltkami, pridať želatínu rozpustiť nad parou, vychladiť., občas premiešať. Pridať dobre vyšľahanú šľahačku.

Cestom vyložiť hranatý srnčí chrbát vyložený alobalom.Naliať ½ krému, nasypať ovocie / jahody, ananás..)dať 2. polovicu krému, prekryť plátom cesta, dať do chladu na minimalne.12 hodín. Vyklopiť, zdobiť šľahačkou a ovocím.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: