Tvarohový koláč Kostroška

Cesto: 200 g hladkej múky, 80 g masla, 100 g praškového cukru, 1 vajce, 1 žltok, 1 ČL prášku, spracovať, naliať na vymastený, vysypaný hlboký pekáč

Plnka: ½ l mlieka, 500 g tvarohu, 150 g praškového cukru, 2 dcl oleja, 1 Zlatý klas,n1 vajce, 1 vanilka, 3 žltky, citronová kôra, rozmixovať, naliať na plech, piecť 20-30 minút, natrieť na vrch sneh z 3 bielkov a 3 PL cukru, zapiecť

Advertisements

2 reakcie na Tvarohový koláč Kostroška

  1. gabika píše:

    To cesto mám ako naliať, keď tam nedám mlieko??

    • Áno cesto treba dať na plech zapiecť a potom ak je zapečené dáme naň vyšľahaný sneh, ktorý tak isto zapečieme. Nezabúdajte, že koláč je vtedy upečený, keď doň zapichnete špajľu tak tá ma ostať čistá.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: