Slané pagáčiky

30 dkg hladkej múky,1 stužený tuk Cera,2 dcl kyslej smotany,1 kávová lyžička soli

Material spolu zmiesime na hladké cesto, ktoré na noc uložíme do chladu. Cesto rozvalkáme na hrúbku 1 cm a vykrajujeme pagáčiky alebo tyčinky.Potrieme žĺtkom, ktorý sme rozmiešali s mliekom a posypeme údeným syrom. Pečieme v horúcej rúre. Pagáče sú lístkové.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: