Pečené zemiaky so smotanovými omáčkami

1 kg menších zemiakov, l ČL rasce, 400 g pochúť.smotany, 300 g bieleho jogurtu, 4 strúčiky cesnaku, mleté korenie, soľ, kečup pikant, horčica, sekaný kôpor

Zemiaky pokrájať na štvrťky, dať ich na pekáč na papier na pečenie, posypeme rascou, soľou, pečieme 30 min, na 200 st.
Omáčky: zmiešame smotanu s jogurtom cesnakom, korením, soľou, rozdelíme na 3 časti. Do l. dáme kečup, so 2. horčicu, do tretej kôpor.. Zemiaky si napichujeme vidličkou z l misy, namáčame do omáčok.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

%d bloggers like this: